joi

Misionari

 

   În această lună vorbim despre misionari care au fost – și încă sunt – în misiunea lui Dumnezeu. Ce fel de oameni sunt aceștia? Aceștia sunt oameni care cred în Isus Hristos și care Îl urmează ca ucenici ai Săi. Odată, Domnul Isus a vorbit despre acest lucru într-o rugăciune. El I-a spus lui Dumnezeu: „Cum M-ai trimis Tu pe Mine în lume, așa i-am trimis și Eu pe ei (ucenicii) în lume” (Ioan 17.18).

   Misionarii au deci misiunea de la Domnul Isus să le vorbească altor oameni despre El. Aceasta este o misiune importantă și frumoasă, dar nu este întotdeauna ușoară – uneori chiar periculoasă.

   Apropo, nu trebuie să-ți părăsești patria pentru a face acest lucru – mai ales când ești copil (deși există copii care pleacă în străinătate, pentru că părinții lor lucrează acolo ca misionari). Începe prin a te ruga pentru misionari. Roagă-te pentru oamenii din jurul tău pe care Dumnezeu îi iubește și vrea să-i salveze. Și fii credincios și sârguincios pentru Dumnezeu în locul unde te afli. Pentru că, cine știe? Poate că Dumnezeu va avea o misiune specială pentru tine mai târziu.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu