miercuri

O lumină mică

 

   O fată credincioasă lucra într-un birou cu alte peste o sută de fete. Ea le-a spus că este creștină. Dar, în cele din urmă, a devenit atât de descurajată de discuțiile murdare și de comportamentul fără teamă de Dumnezeu a multora dintre colegele ei, încât s-a gândit să renunțe la slujbă. „Ce ar trebui să fac?”, a întrebat cu resemnare o cunoștință credincioasă. Aceasta i-a răspuns:

   „Dumnezeu a privit de sus spre acest oraș și te-a găsit pe tine, unul dintre puținii ucenici adevărați ai lui Isus din acest oraș, și S-a gândit: Am să o pun pe Maria ca o mică lumină pentru Mine în acest birou mare. Sper că nu Mă va dezamăgi acolo unde Îi voi da onoarea de a-L reprezenta pe Hristos.”

   „Niciodată nu am privit așa lucrurile”, a mărturisit Maria.

   Mai puțin de două luni mai târziu, ea s-a întors la acea cunoștință a ei și a putut să-i spună că două dintre colegele ei de serviciu Îl acceptaseră pe Domnul Isus ca Mântuitor personal.

   Ești singura persoană din clasa ta, de la locul de muncă, care Îi aparține Domnului Isus? Nu te descuraja să-L mărturisești pe Domnul Isus în mediul tău necredincios. Poate că Dumnezeu te-a ales – la fel ca pe Maria – pentru că are o mică sarcină pentru tine acolo.

   „Ca să fiți fără prihană și curați, copii ai lui Dumnezeu, fără vină, în mijlocul unui neam ticălos și stricat, în care străluciți ca niște lumini în lume” (Filipeni 2.15).

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu