joi

Ce fac oamenii în cer?

 

   Dumnezeu nu ne-a spus exact ce o să facem în cer. Dar știm că în cer Îl vom lăuda pe Dumnezeu. Și știm că vom cânta de bucurie, pentru că vom fi plini de fericire.

   Unii oameni cred că ne vom petrece timpul cântând și lăudându-L pe Dumnezeu. Alții cred că vom face în ceruri aceleași lucruri ca și pe pământ. Ei cred că vom munci, vom construi case și vom călători, așa cum o facem astăzi.

   Nu știm care dintre acești oameni au dreptate. Dumnezeu nu ne-a spus, deci va trebui să așteptăm până ne vom duce în cer și vom afla. Sunt atât de multe lucruri în această lume pe care nu le putem înțelege. Sunt sigur însă că le vom afla pe toate atunci când vom fi în ceruri. Atunci vom ști mult mai multe despre Dumnezeu. Astăzi ne este imposibil să cunoaștem totul despre cer. Dar nu trebuie să ne îngrijoreze aceasta, pentru că Isus locuiește în ceruri și El știe totul. El ne-a spus că vom fi fericiți acolo. Dacă Isus spune că acolo este minunat, atunci noi Îl credem, nu? Și într-o zi, când ne va chema să fim cu El, vom afla și noi totul.

   Alt lucru minunat în cer este că acolo nimeni nu se va mai îmbolnăvi și nici nu va muri. Nu vor fi copii orbi sau șchiopi în cer. Și nu va fi păcat acolo. Acolo nu se vor mai face lucruri rele. În cer vom face tot timpul numai voia lui Dumnezeu. Și acest lucru ne va face fericiți, nu-i așa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu