sâmbătă

Micuţa olandeză

   Mai demult existau mult mai multe mori de vânt ca în zilele de astăzi, mai ales în Olanda. Într-un mic sat în sudul acestei ţări existau aproximativ douăzeci de mori, care se aflau aproape unele de altele. Într-o zi, o fetiţă se juca în apropierea uneia dintre aceste mori şi, fără să observe pericolul, se apropie tot mai mult de aripile mari, rotitoare, care ajungeau până aproape de pământ. Un om ce trecea pe acolo văzu situaţia periculoasă şi alergă tocmai la timp dând-o pe fată deoparte. Ea a fost salvată, dar sărmanul om nu a mai avut timp să iasă din zona periculoasă şi o aripă l-a aruncat la pământ şi l-a omorât.
   Când a devenit mai mare, fetiţa a vrut să asculte mereu istorisirea despre acest bărbat. El fusese acela care îşi dăduse viaţa, ca ea să fie salvată de la moarte. Desigur, era foarte mulţumitoare.

   Nu îţi aminteşte aceasta de Domnul Isus? El a venit în această lume, pentru a ne elibera de un pericol care era cu mult mai mare decât acela în care s-a aflat micuţa olandeză. El a murit pe cruce, ca toţi care se încred în El să fie spălaţi de păcatele lor şi să fie cu El în cer. El Şi-a dat viaţa şi pentru tine, ca să poţi trăi.
   Recunoaşte înaintea Lui toate păcatele tale. Crede cu tărie că El a suferit şi a murit şi pentru tine la cruce. Cine crede astfel, este salvat de cel mai mare pericol: de a fi veşnic în iad.
   Fă acest lucru acum şi mulţumeşte-I pentru aceasta din inimă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu