duminică

Un bilet spre cer!



   În timp ce Max se juca cu trenuleţul frumos, pe care l-a primit de Crăciun, mama era adâncită în gânduri. Ea trebuia să-i spună băiatului ei, că bunica a murit şi că el nu o va mai vedea niciodată, când va merge la casa veche, unde el o vizita adeseori şi cu multă bucurie.
   - Max, spuse deodată mama, ştii că bunica este în cer?
   Max se opri din jocul lui şi întrebă gânditor:
   - A avut bunica un bilet, ca să ajungă în cer?
   - Da, spuse mama, ea avut un bilet!
   - Este departe până în cer, sigur, a fost scump! spuse micuţul.
   Mama zâmbi...
   - Da, desigur, dragul meu, noi trebuie să avem un bilet, altfel nu putem ajunge în cer. Cineva, care ne iubeşte foarte mult, a cumpărat pentru noi biletul. Domnul Isus a murit la cruce, pentru ca noi să ajungem în cer; El ne-a cumpărat intrarea în cer cu sângele Său. Bunica a înţeles aceasta deja cu mulţi ani în urmă, şi de aceea se bucura să meargă în cer şi să-L vadă pe Isus, pe care Îl iubea, pentru că El a făcut aşa mult pentru ea.

   Domnul Isus doreşte să-ţi dea şi ţie gratuit acest bilet. El a spus, iar aceasta se găseşte în Biblie, că „atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică“ (Ioan 3.16).
   Oricine... acesta sunt eu... acesta eşti tu... Există doar o condiţie: noi trebuie să credem ce spune Dumnezeu şi ce a făcut El prin Isus Hristos, Fiul Său, pentru noi!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu