marți

Calendarul Busola 2020



Salutare prieteni!

Cu multă bucurie vă anunțăm că, începând de anul viitor, mai exact de mâine, acestei pagini: Prietenul copiilor i se alătură încă una: Busola – Calendar pentru copii mai mari și mai mici.

Despre ce este vorba?
Dumnezeu nu dorește să rătăcești pe oceanul dorințelor și al viselor tale neîmplinite și să nu ajungi niciodată la țintă. El dorește ca tu să-L cunoști și să-L urmezi, spre o țintă minunată. De aceea ți-a dat o busolă care nu dă greș niciodată: Biblia.
Calendarul BUSOLA pe care îl găsești aici: https://busola2020.blogspot.com/ îți oferă orientare pe baza Bibliei.

Cum este structurat calendarul BUSOLA?
În fiecare zi a anului găsești un verset din Biblie. De asemenea relatări interesante. Ziua de sâmbătă este rezervată diverselor activități: experimente, jocuri de logică, rețete etc. Soluțiile jocurilor le vei găsi la finalul lunii respective.
În zilele de duminică vei putea citi explicații la cărțile Bibliei. Titlul indică textul din Biblie despre care este vorba și pe care ar fi bine să-l citești întotdeauna înainte de a parcurge explicațiile.
Pentru timpul tău zilnic de liniște găsești în partea stângă, de sus a paginii un plan de citire a Bibliei. În fiecare lună găsești, de asemenea, un verset biblic deosebit pentru a-l învăța pe de rost.

Te îndemnăm să parcurgi cu perseverență fiecare pagină!
Îți dorim multă bucurie și binecuvântare în anul 2020!

Echipa Prietenul copiilor

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu