marți

Întunericul


   Era noapte. Un cer senin se întindea peste toată țara din răsărit. Oamenii de știință se uitau cu atenție, ca de obicei, la cerul înstelat.
   Dar ce era aceasta? Ei priveau în sus fascinați. O asemenea stea nu văzuseră niciodată; era foarte luminoasă și neobișnuită. Ce să însemne apariția ei?! Cercetătorii stelelor s-au sfătuit și au discutat. Au înțeles că s-a născut o personalitate importantă! Un împărat! Împăratul iudeilor!
   Ei au pornit în călătorie spre Israel. Dar cercetările lor au fost la început fără rezultat. În capitală nimeni nu știa nimic. Noaptea au văzut iarăși steaua unică și au urmat-o spre Betleem. S-au bucurat foarte mult, pentru că știau acum că Isus Hristos, Împăratul tuturor împăraților, S-a născut.
   Așa cum răsare o stea în întuneric, tot așa a venit Isus Hristos ca și copil într-o lume întunecoasă. El a adus în această lume lumină de la Dumnezeu!
   Permite ca această lumină să pătrundă în viața ta! Nu te mulțumi doar să asculți în aceste zile povestea de Crăciun. Caută tu însuți! Nu te lăsa tulburat sau oprit de oameni! Doar când L-ai găsit personal pe Isus și crezi în El, apare marea bucurie, la fel ca atunci când S-a născut Isus!

„Când au văzut ei steaua, n-au mai putut de bucurie.” Matei 2.10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu