joi

O poartă spre cer

 

   Cele relatate s-au întâmplat în Spania. Un bărbat, tâmplar de meserie, s-a dus într-o zi în orașul Fuentesanco, tocmai când era zi de piață. Acolo era de vânzare o carte deosebit de ieftină. A cumpărat-o fără să știe ce fel de carte era. Principalul lucru era că avea mult de citit pentru bani puțini!

   Tâmplarul a luat cartea acasă și s-a așezat seara să o citească. Ceea ce a citit l-a interesat foarte mult. Sora lui, care a stat lângă el și l-a ascultat citind cu voce tare, a fost și ea profund impresionată. Conținutul acestei cărți le fusese complet necunoscut până atunci.

   Ce fel de carte era? – Bărbatul cumpărase o Biblie. De atunci încolo, ea și-a exercitat influența binecuvântată asupra celor doi. Nu numai că L-au găsit pe Mântuitorul prin ea, dar și vecinii au venit la ei seară de seară, și astfel căsuța lor a devenit o poartă spre cer! Unul după altul, oamenii din sat s-au convertit cu sinceritate la Isus Hristos și astfel, în mijlocul unui mare întuneric de pe acea peninsulă spaniolă, a luat ființă o comunitate de copii ai lui Dumnezeu.

   Dragă copil, cât valorează pentru tine Biblia, Cuvântul lui Dumnezeu?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu